Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν την ενοικίαση αυτοκινήτου.Που παραλαμβάνω και που θα παραδώσω το αυτοκίνητο που ενοικίασα

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις

Δωρεάν σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της εταιρίας μας στο κέντρο, ή στο αεροδρόμιο της ίδιας πόλης ή σε υποκαταστήματα του ίδιου νησιού .

Εντός πόλης χρέωση 14,00€

Εκτός πόλης και έως 80χλμ από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρίας μας χρέωση 25,00€

Εκτός πόλης και άνω των 80χλμ από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρίας μας ενημερωθείτε από το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων.

Παραλαβή / Παράδοση εκτός ωρών λειτουργίας των υποκαταστημάτων της εταιρίας μας (21:00 - 08:00), χρέωση 20,00€*

H νυχτερινή χρέωση δεν ισχύει για παραλαβή/επιστροφή αυτοκινήτου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Σπάτα).


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards