Συχνές Ερωτήσεις ενοικίασης αυτοκινήτου, Μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο και να το παραδώσε σε άλλη πόλη.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Σύστημα "Μίσθωσε εδώ - Αφησε εκεί" (One Way)
Προσφέρεται δωρεάν για ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης πέντε (5) ημερών μεταξύ των πόλεων Αθήνα - Κινέτα - Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Καβάλα - Αλεξανδρούπολη - Ιωάννινα - Πάτρα και στην Κρήτη μεταξύ των πόλεων Ηράκλειο - Χανιά - Ρέθυμνο - Αγ. Νικόλαος, μετά την έγγραφη έγκριση της Sixt Ελλάδος.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here