Όταν επιλέγω την Οργανωμένη Εκδρομή που θα κάνω κράτηση πρέπει να προσέξω τις ώρες των πτήσεων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Στις οργανωμένες εκδρομές δίνεται η δυνατότητα στο ταξιδιωτικό γραφείο να έχει στη διάθεσή του πολλές θέσεις σε μια συγκεκριμένη τιμή αντίθετα στις διακυμάνσεις που παρατηρούνται γενικότερα στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων. Έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του ένα “σταθερό προϊόν” Πολλές φορές όμως και σε αρκετούς προορισμούς -όπου έχουμε αρκετές προγραμματισμένες πτήσεις- δίνεται η δυνατότητα στο γραφείο αλλά και στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν πτήσεις με διαφορετικές ώρες σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που τους παρέχει η αεροπορική εταιρεία ή την ώρα που θέλει αν ταξιδέψει κάποιος (π.χ. απογευματινή αναχώρηση λόγω εργασίας). Στην πράξη βεβαίως αυτό που συμβαίνει ως επί των πλείστων είναι να προτιμούνται οι πρωινές πτήσεις λόγω του χρόνου του ταξιδιού που κερδίζουν οι εκδρομείς στον προορισμό. Επίσης συχνά σε οργανωμένα πακέτα και κυρίως σε περιόδους υψηλής ζήτησης μπορεί να παρατηρήσετε πως η εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε δεν είναι κάποια από τις γνωστές σε εσάς. Αυτές είναι πτήσεις charter δηλαδή πτήσεις που έχουν μισθωθεί από κάποια ιδιωτική εταιρεία για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες του συγκεκριμένου γκρουπ. Αυτές οι εταιρείες είναι εξίσου ασφαλής με ελεγμένο εξοπλισμό όσο και οι προγραμματισμένες και μάλιστα δίνουν την δυνατότητα να κρατούν το κόστος κατ’ άτομο χαμηλά για την εκδρομή σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards