Συχνές Ερωτήσεις Οργανωμένων Εκδρομών που αφορούν την μεταφορά,δηλαδή την μετάβαση στον προορισμό και την επιστροφή μας

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Τι ξεναγήσεις/μεταφορές περιλαμβάνονται στο πακέτο?

Μόλις οργανωθεί μια εκδρομή έχουν καθοριστεί και οι εκδρομές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν. Μια σχεδόν σίγουρη μεταφορά που περιλαμβάνεται σε ένα οργανωμένο πακέτο είναι η μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και το αντίστροφο. Το πιο σύνηθες είναι να περιλαμβάνεται μία ξενάγηση πόλης η οποία μπορεί να είναι πανοραμική ( μέσα από το λεωφορείο με στάσεις σε σημαντικά αξιοθέατα) ή πεζή. Σε αυτές τις ξεναγήσεις υπάρχει ελληνόφωνος ξεναγός που ή περιγράφει την διαδρομή και τα μνημεία τα οποία περνάτε από το λεωφορείο είτε σας καθοδηγεί με τα πόδια από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης εξηγώντας την ιστορία τους. Σημαντικό είναι στις ξεναγήσεις κυρίως όταν είναι πεζές είναι να προσέχετε να είστε συγκεντρωμένοι με το υπόλοιπο γκρουπ για να μην χαθείτε. Επίσης καλό είναι κάθε φορά που επιστρέφετε στο λεωφορείο είναι να προσέχετε γύρω σας αν λείπει κάποιος από την παρέα σας. Οι ξεναγήσεις οι οποίες περιλαμβάνονται σε ένα πακέτο δεν είναι υποχρεωτικές έτσι εάν κάποιος δεν επιθυμεί να κάνει την ξενάγηση, είτε επειδή έχει ξαναεπισκεφθεί την πόλη είτε επειδή θέλει να ακολουθήσει κάποιο δικό του πρόγραμμα, μπορεί να μην λάβει μέρος στην ξενάγηση αρκεί όμως να ενημερώσει τον αρχηγό του γκρουπ ώστε να μην τον ψάχνει. Κάθε φορά που κάνετε κράτηση σε ένα οργανωμένο πακέτο πρέπει να προσέχετε αν οι εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται στην συνολική τιμή κατ’ άτομο. Εκδρομές οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα ως προαιρετικές ( συνήθως ημερήσιες) δεν περιλαμβάνονται στην συνολική τιμή και το κόστος τους εξαρτάται από την συμμετοχή που έχουν. Επίσης εάν δεν έχουν έναν ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων δεν πραγματοποιούνται. Αυτό εξαρτάται καθαρά από τον κόσμο και από το αν θέλει να κάνει την εκδρομή ή όχι.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards