Παίζει ρόλο η επιλογή εκδρομή με πρωινό, ημιδιατροφή και τι πρέπει να επιλέξω όταν κλείνω σε Οργανωμένη Εκδρομή

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Σε πολλά τουριστικά πακέτα περιλαμβάνεται κάποιου είδους διατροφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει πρωινό το οποίο σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Υπάρχουν τέσσερις τύποι διατροφής στα ξενοδοχεία:

BB: Bed and breakfast = Διαμονή με πρωινό

ΗΒ:Half Board/Ημιδιατροφή = Διαμονή με πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο

FB: Full Board/Πλήρης διατροφή= Διαμονή με πρωινό, γεύμα και δείπνο.

ΑΙ: All inclusive/ Όλα συμπεριλαμβανόμενα = Διαμονή με πλήρη διατροφή , snacks κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάποια ποτά.

Πρέπει να γνωρίζετε πως η ποσότητα του φαγητού, η ποικιλία των μενού και οι ώρες σερβιρίσματος διαφέρουν από προορισμό σε προορισμό πάντα σύμφωνα με τα τοπικά δεδομένα και τις παραδόσεις της χώρας. Στα οργανωμένα γκρουπ τα γεύματα είναι τις περισσότερες φορές τύπου μπουφέ και αυτό είναι πρακτικό καθότι δίνεται η επιλογή του τι θέλει ο καθένας να φάει αλλά και επισκέπτες οι οποίοι έχουν ιδιαιτερότητες στις διατροφικές τους συνήθειες (π.χ. χορτοφαγικά γεύματα, τυχόν αλλεργίες) μπορούν να προστατευθούν.

Τα γεύματα σε μια οργανωμένη εκδρομή συχνά είναι και εκτός ξενοδοχείου. Αυτό συμβαίνει ως επί το πλείστον σε εκδρομές οι οποίες είναι ημερήσιες και μακριά από την πόλη της διαμονής ή σε κάποια κρουαζιέρα σε ποτάμι ( π.χ. Ημερήσια εκδρομή στην Φιγκέρες της Πορτογαλίας με διαμονή στην Λισσαβώνα ή κρουαζιέρα στον Νείλο με διαμονή στο Κάιρο). Σε αυτές τις περιπτώσεις το γραφείο έχει συνεργασία με κάποιο τοπικό εστιατόριο μαζί με το οποίο έχουν συμφωνήσει ένα συγκεκριμένο μενού ώστε να καλυφθούν όλα τα γούστα.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards