Συχνές Ερωτήσεις για οργανωμένη Εκδρομή και συγκεκριμένα για τον ξεναγό που θα κάνει τις ξεναγήσεις

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ο ξεναγός είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας από τον τοπικό φορέα του τουρισμού ο οποίος έχει δίπλωμα ξεναγού. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που γνωρίζει τον προορισμό σε ότι αφορά την ιστορία του , τα ήθη και έθιμά του , τον πολιτιστικό χαρακτήρα του, καθώς και τις λεπτομέρειες των μνημείων και αξιοθέατων του προορισμού. Δεν είναι μαζί με το γκρουπ όλη την διάρκεια του ταξιδιού όπως ο αρχηγός. Παρ όλο που και ένας αρχηγός μπορεί να γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες αυτό δεν σημαίνει πως είναι ξεναγός. Ο ξεναγός είναι μόνιμος κάτοικος του προορισμού ,μιλάει τη μητρική γλώσσα των επισκεπτών και συνεργάζεται με τον αρχηγό σε ότι αφορά τις μετακινήσεις του γκρουπ στην ξενάγηση. Και φυσικά έχει και το αντίστοιχο δίπλωμα. Είναι ο άνθρωπος που θα σας πληροφορήσει καλύτερα από τον καθένα σε ότι αφορά στην ιστορία του προορισμού και των αξιοθέατων/μνημείων που επισκέπτεστε.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards