Συχνές Ερωτήσεις σε Οργανωμένη Εκδρομή που αφορούν τον αρχηγό της Εκδρομής

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ο αρχηγός/συνοδός του γκρουπ είναι ένας άνθρωπος του γραφείου ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τήρηση του προγράμματος της εκδρομής και την ομαλή διεξαγωγή των μεταφορών , του check in/out στο ξενοδοχείο όπως και να τηρούνται οι υπηρεσίες που αναφέρονται πως περιλαμβάνονται στο πακέτο. Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος γνωρίζει τον προορισμό και σας κατευθύνει για ότι χρειαστείτε. Γι αυτό είναι καλό επειδή είναι υπεύθυνος και για εσάς να τον ενημερώνετε για το που θα είστε όπως επίσης να έχει και τα κινητά σας τηλέφωνα. Να ξέρετε πως ο αρχηγός είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα σας βοηθησει σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή σε οποιοδήποτε πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσετε. Γι αυτό το λόγο χρειάζεται και την συνεργασία σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards