Όταν ταξιδεύω με Οργανωμένη Εκδρομή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα και εάν ναι κατά τη διάρκεια ή πριν την αναχώρηση.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Στις χώρες που είναι εντός της Ευρωζώνης δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία αλλαγή καθώς έχουν το ίδιο νόμισμα με την Ελλάδα. Τις χώρες που χρησιμοποιούν ευρώ ως αποκλειστικό τους νόμισμα μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ. Σε χώρες οι οποίες βρίσκονται εκτός ευρώ ενημερωθείτε από το ταξιδιωτικό σας γραφείο για την ισοτιμία του τοπικού νομίσματος και κάποια βασικά κόστη ( π.χ. ένα γεύμα, ένας καφές, ένα μπουκάλι νερό) ώστε να μπορέσετε να υπολογίσετε τι χρήματα θα χρειαστείτε στο ταξίδι σας. Στις περισσότερες χώρες αν και μπορείτε να κάνετε ανάληψη από ΑΤΜ και να πληρώνετε με κάρτα καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποια μετρητά. Υπάρχουν χώρες οι οποίες δέχονται ευρώ αλλά δίνουν ρέστα σε τοπικό νόμισμα. Κάπου στην μετατροπή όμως συνήθως βγαίνετε χαμένοι. Γι αυτό πρέπει να έχετε τοπικό νόμισμα για να μπορείτε να έχετε έλεγχο στο τι ξοδεύετε.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards