Όταν επιλέγω την Οργανωμένη Εκδρομή που θα κάνω κράτηση πρέπει να προσέξω την κατηγοριοποίηση της εκδρομής σε Αστέρια η οποία βασίζεται σε κάποια κριτήρια και γίνεται απο την εταιρία μας.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Η εταιρία μας στην συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της έχει κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές που προωθεί σε αστέρια. Εδώ θα δείτε τα κριτήρια κατηγοριοποίησης των εκδρομών μας:

2 αστέρια: Οδικές εκδρομές, που περιλαμβάνουν μόνο πρωινό, έχουν όλες τις εκδρομές προαιρετικές, δεν υπάρχει ξεναγός παρά μόνο συνοδός και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 2 ή 3 αστέρων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους από εσάς. Δηλάδη μαθαίνεται το όνομα του ξενοδοχείου 2 - 3 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.

3 αστέρια: Οδικές εκδρομές συνήθως ή αεροπορικές εκδρομές με ναυλωμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), έχουν κάποιες εκδρομές προαιρετικές, υπάρχει ξεναγός μόνο όπου κρίνεται απαραίτητο ( βάση νόμου) συνοδός ο οποίος πραγματοποιεί τις ξεναγήσεις και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 3 ή 4 αστέρων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους από εσάς. Δηλάδη μαθαίνεται το όνομα του ξενοδοχείου 2 - 3 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.

4 αστέρια: Οδικές εκδρομές ή αεροπορικές εκδρομές με ναυλωμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), δεν έχουν εκδρομές προαιρετικές συνήθως, υπάρχει ξεναγός όπου απαιτείται ( ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση του πελάτη για τα αξιοθέατα) συνοδός / αρχηγός ο οποίος απλά σας ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα επισκεφθούμε και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 4 ή 5 αστέρων με δυνατότητα επιλογής τους από εσάς πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.

5 αστέρια: Αεροπορικές εκδρομές με προγραμματισμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), δεν έχουν εκδρομές προαιρετικές συνήθως, υπάρχει ξεναγός όπου απαιτείται ( ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση του πελάτη για τα αξιοθέατα) συνοδός / αρχηγός ο οποίος απλά σας ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα επισκεφθούμε και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 4 ή 5 αστέρων με δυνατότητα επιλογής τους από εσάς πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards